Γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

Η Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου και το Αναγνωστήριο Αγιάσου συμμετείχαν στις εκδηλώσεις γιορτασμού της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη που οργανώθηκαν από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης στην Πλατεία Σαπφούς Μυτιλήνης το Σάββατο 26 Μαΐου 2018 το απόγευμα.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, πέραν των χαιρετισμών των διοργανωτών, περιλάμβανε:

Σκυταλοδρομία από αθλητές του TAEKWONDO Α.Σ. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, με διαδρομή: Πλατεία Σαπφούς – Δικαστήριο – ΙΚΑ – Αγορά – Πλατεία Κυπρίων Πατριωτών – Πάρκο Καραπαναγιώτη – Ναυτικός Όμιλος – Πλατεία Σαπφούς.

Μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου Αγιάσου (με μουσικοδιδάσκαλο τον Κώστα Ζαφειρίου) και χορευτικά τμήματα του Αναγνωστηρίου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσοτόπου (με χοροδιδάσκαλο το Θύμιο Σαραντίδη).

Συναυλία από το συγκρότημα ΕΦΑΠΑΞ                        

Την εκδήλωση πλαισίωσαν στο λιμάνι Μυτιλήνης ιστιοπλοϊκά του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Μυτιλήνης. Έγινε graffiti στο αντλιοστάσιο της πλατείας Σαπφούς από μέλη της “POLIANA”, που ζωγράφισαν θέμα σχετικό με την Εθελοντική Αιμοδοσία.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου.

Αρκετός κόσμος τίμησε τις εκδηλώσεις με την παρουσία του.

Φωτογραφίες