Καταγραφή ζημιών από τριμελή επιτροπή μηχανικών - Συνεχίζονται τα μαθήματα

Στις 18/01/2017  τριμελής επιτροπή μηχανικών (κ. Ανθή Βαλαβάνη και κ. Κώστας Τζουτζομήτρος από τη ΓΓΑΙΝΠ και κ. Δημήτρης Μαλλιαρός από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου) επισκέφτηκε το Αναγνωστήριο και άλλες πληγείσες επιχειρήσεις του χωριού μας (ύστερα από αίτηση των ενδιαφερομένων), προκειμένου να καταγράψει τις ζημιές που προξενήθηκαν σ’ αυτές από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Οι εργασίες απομάκρυνσης των μπαζών από το χώρο του θεάτρου σταμάτησαν, για να μελετηθούν οι άμεσες επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο κτίριο της Βιβλιοθήκης για την προστασία του από την εισροή όμβριων νερών.

Τα μαθήματα σαντουριού και εγχόρδων με δάσκαλο τον κ. Κώστα Ζαφειρίου ξεκίνησαν  σε γραφείο του ισογείου του Δημοτικού Καταστήματος Αγιάσου. Σε άλλο γραφείο του ορόφου του Δημαρχείου θα γίνονται τα μαθήματα πιάνου με δασκάλα την κ. Γεωργία Φωτοπούλου, που θα ξεκινήσουν το προσεχές Σάββατο. Τα μαθήματα κρουστών και θεωρίας μουσικής με δάσκαλο τον κ. Παναγιώτη Πρ. Σουσαμλή θα ξεκινήσουν την προσεχή Πέμπτη στην αίθουσα του ισογείου του Παλαιού Ξενώνα (Χάνια) που φιλοξενούσε παλιότερα τις υπηρεσίες του Δήμου Αγιάσου. Το προσεχές Σάββατο θα ξεκινήσουν και τα μαθήματα χορού στην αίθουσα συνεδριάσεων του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αγιάσου (όροφος Δημαρχείου).