Θεατρικές παραστάσεις της «ΘΕΣΙΣ» για την ενίσχυση του Αναγνωστηρίου

Στη συνεδρίασή του της 17-1-2017 το Δ.Σ. της Ένωσης Θεατρικών Πολιτιστικών Σωματείων Λέσβου «ΘΕΣΙΣ» αποφάσισε μεταξύ άλλων να εκδηλώσει την ηθική και έμπρακτη συμπαράστασή του στο Αναγνωστήριο της Αγιάσου για τις ζημιές που έγιναν λόγω κακοκαιρίας στην αίθουσα θεάτρου του. Η απόφασή του ήταν η εξής:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Θεατρικών Πολιτιστικών Σωματείων Λέσβου «ΘΕΣΙΣ»  συμπαραστέκεται στο Αναγνωστήριο της Αγιάσου για την σημαντική ζημιά που προκλήθηκε στη στέγη του κινηματοθεάτρου του και θα εκδώσει για το λόγο αυτό σχετικό ψήφισμα.

Θα εξετάσει την δυνατότητα να δοθεί μια ειδική παράσταση με τις «ΒΑΚΧΕΣ», που ετοιμάζονται από την «ΘΕΣΙΣ», με εισιτήριο και τα έσοδα να δοθούν ως ενίσχυση του Αναγνωστηρίου.

Προτείνει επίσης σε όλες τις ομάδες μέλη της να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους και εφόσον μπορούν, να παίξουν όποιες από τις παραστάσεις τους είναι δυνατόν με εισιτήριο και τα έσοδα επίσης να δοθούν ως ενίσχυση του Αναγνωστηρίου.

Στις εκδηλώσεις γιορτασμού της παγκόσμιας ημέρας 2017 που θα διοργανώσει η ΘΕΣΙΣ, αλλά και σε όλες τις παραστάσεις που θα ανεβάσουν οι ομάδες μέλη της, προτείνεται να διενεργείται έρανος για το συγκεκριμένο θέμα με ένα κείμενο που θα μοιράζεται στους θεατές και τα όποια έσοδα να δοθούν ως ενίσχυση του Αναγνωστηρίου."

Για το Δ.Σ. της "ΘΕΣΙΣ"

Ο Πρόεδρος

Στρατής Βλαστάρης