Εκδηλώσεις

Μουσικοχορευτική βραδιά στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) υποδέχεται το φθινόπωρο και διοργανώνει μια μοναδική μουσική παράσταση, με τίτλο «Ταξιδεύοντας με σαντούρια», το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου (ώρα 19:00), στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου.

Το Αναγνωστήριο γιορτάζει το εν Χώναις θαύμα του Ταξιάρχη Μιχαήλ

Όπως κάθε χρόνο στις 6 Σεπτεμβρίου, έτσι και φέτος το Αναγνωστήριο Αγιάσου θα γιορτάσει το εν Χώναις θαύμα του Ταξιάρχη Μιχαήλ στο Καστέλι.

Μουσικοχορευτική εκδήλωση αφιερωμένη στην Ομογένεια

Την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017 στις 9:15΄ μμ το Αναγνωστήριο Αγιάσου οργανώνει μουσικοχορευτική εκδήλωση στην Πλατεία Δημαρχείου, αφιερωμένη στους Αγιασώτες ομογενείς του εξωτερικού, ως έκφραση ευγνωμοσύνης για την αμέριστη ηθική και υλική συμπαράστασή τους στο έργο του σωματείου και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει. 

Το Χορευτικό Ενηλίκων στην Πέτρα

Το Σάββατο 29 Ιουλίου 2017 στις 8:30 μμ ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πέτρας διοργανώνει στο Γήπεδο Πέτρας παλλεσβιακό χορευτικό φεστιβάλ με τη συμμετοχή έντεκα χορευτικών σχημάτων απ’ όλη τη Λέσβο.

Το Χορευτικό Ενηλίκων του Αναγνωστηρίου Αγιάσου με χοροδιδάσκαλο το Θύμιο Σαραντίδη θα παρουσιάσει αγιασώτικους παραδοσιακούς χορούς.

Οι "ΒΑΚΧΕΣ" του Ευριπίδη στο Αρχαίο Θέατρο Μυτιλήνης

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου στο πλαίσιο της δράσης “Θεατρικές πράξεις σε αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία της Μυτιλήνης” παρουσιάζει σε συνεργασία με την Ένωση Θεατρικών Πολιτιστικών Σωματείων Λέσβου «ΘΕΣΙΣ» την τραγωδία «Βάκχες» του Ευριπίδη το Σάββατο 22/07/2017, την Κυριακή 23/07/2017 και τη Δευτέρα 24/07/2017 στις 9 μμ στο Αρχαίο Θέατρο Μυτιλήνης.

Δυναμικό ξεκίνημα των Σαντουριών του Αναγνωστηρίου Αγιάσου

Με τη συμμετοχή τους σε δυο σπουδαίες εκδηλώσεις ανοίγουν την αυλαία των καλοκαιρινών εμφανίσεών τους τα ονομαστά Σαντούρια του Αναγνωστηρίου της Αγιάσου, που κάθε χρόνο οργώνουν τη λεσβιακή ύπαιθρο παρουσιάζοντας τη μουσική παράδοση της Λέσβου και της Μικρασίας. 

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας για την ενίσχυση του Αναγνωστηρίου

Την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 στις 6 μ.μ. στο Χριστοφίδειο Δημοτικό Γήπεδο Αγιάσου θα διεξαχθεί φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων των βετεράνων Αγιάσου και των βετεράνων του Παλλεσβιακού, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Αναγνωστηρίου Αγιάσου (Είσοδος 2€). 

Pages