Ανακοινώσεις

Τα Σαντούρια σε εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό

16/08/2018

Στην κατάμεστη πλατεία Καλλονής βρέθηκαν την Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018, τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου για να πλαισιώσουν μουσικά την εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό που οργάνωσαν ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Κεραμίου (Καλλονής), με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για να βοηθηθεί νεαρός συμπολίτης μας, που βρίσκεται σε κώμα μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Με μεγάλη επιτυχία η χθεσινή μουσικοχορευτική βραδιά στην Πλατεία Δημαρχείου

12/08/2018

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η χθεσινή μουσικοχορευτική βραδιά στην κατάμεστη από κόσμο Πλατεία Δημαρχείου Αγιάσου. 

Μεγάλη προσέλευση κόσμου στις Εκθέσεις του Αναγνωστηρίου

09/08/2018

Συνεχίζεται με ικανοποιητική προσέλευση κόσμου και ιδιαίτερα ανθρώπων της Τέχνης και του Πολιτισμού η ομαδική Έκθεση Λέσβιων Εικαστικών και Φίλων του Αναγνωστηρίου Αγιάσου (Χαρακτική/Μεταξοτυπία - Ζωγραφική – Κεραμική – Ξυλογλυπτική – Γλυπτική – Αγιογραφία - Φωτογραφία) στο Φουαγιέ του Πνευματικού μας Κέντρου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό (10 πμ – 2 μμ και 6:30 μμ – 10:30 μμ).

Μουσικοχορευτικό αντάμωμα στην πανέμορφη Σκάλα Σκαμιάς

05/08/2018

Το Σάββατο, 4 Αυγούστου 2018, στις 9μμ, στον άνετο αύλειο χώρο του συνεταιριστικού ελαιοτριβείου της Σκάλας Σκαμιάς ο Σύλλογος Σκαμιωτών  Αθήνας "Παναγιά η Γοργόνα" διοργάνωσε μεγάλη μουσικοχορευτική βραδιά, στην οποία συμμετείχαν τα Σαντούρια και το Χορευτικό Ενηλίκων του Αναγνωστηρίου. 

Επισκεφθείτε το Λαογραφικό Μουσείο του Αναγνωστηρίου

02/08/2018

Από την Τετάρτη, 1η Αυγούστου 2018, άνοιξε τις πύλες του στο κοινό το ανανεωμένο Λαογραφικό Μουσείο του Αναγνωστηρίου Αγιάσου, ένα από τα μεγαλύτερα και πληρέστερα του Αρχιπελάγους, και θα λειτουργεί μέχρι και τις 14 Σεπτεμβρίου 2018, καθημερινά από τις 11 π.μ. ως τις 2:30΄ μ.μ και από τις 5:30΄ μ.μ. ως τις 10 μ.μ., με ελεύθερη είσοδο.

Τα μουσικοχορευτικά μας τμήματα οργώνουν τη λεσβιακή ύπαιθρο

22/07/2018

Με συμμετοχές των μουσικών και χορευτικών του τμημάτων σε καλοκαιρινές εκδηλώσεις αδελφών λεσβιακών σωματείων συνεχίζει την αμείωτη δραστηριότητά του το Αναγνωστήριο Αγιάσου.

Η Σοφία Σκορδά στην παρουσίαση της ενδυματολογικής συλλογής "Χωρίς Όνομα"

19/07/2018

Την Τετάρτη, 18 Ιουλίου,  στον Φάρο – Λιμενοβραχίονα Μυτιλήνης, ο συμπατριώτης μας Χρηστάγγελος Γεωργαντέλης,  τελειόφοιτος του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας,  παρουσίασε τη νέα του συλλογή  «Χωρίς Όνομα» με θέμα την ομορφιά της ψυχικής φθοράς.

Pages