ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αναγνωστηρίου, μετά από επτά (7) ολόκληρα χρόνια από τη γνωστή καταστροφή του Θεάτρου του, και τον ορατό κίνδυνο να μην είναι σε θέση να συντηρήσει και να λειτουργήσει τις τεράστιες υποδομές του, αποφάσισε να προσκαλέσει τα μέλη και τους φίλους του σε Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 20 Αυγούστου 2023.

Επίσης κρίνει πως επιβάλλεται μια ευρύτερη ενημέρωση των απανταχού μελών και φίλων για τις ενέργειες που έκανε για την αποκατάσταση της στέγης και την επαναλειτουργία του Θεάτρου, χωρίς να παραμελήσει τη βασική αποστολή του που είναι η παραγωγή και διαχείριση πολιτιστικού έργου.

Για το λόγο αυτό δημοσιεύουμε τα πεπραγμένα απ’ το 2017, που έγινε η καταστροφή μέχρι και το 2023.

Μαζί δημοσιεύουμε και τα πρακτικά της Γενικής Συνέλευσης του Αυγούστου 2023. Τα θέτουμε στην κρίση σας. Ζητούμε τις θέσεις σας και τη συμπαράστασή σας. Ιερό χρέος μας είναι να μην επιτρέψουμε να παύσει να υπάρχει το Αναγνωστήριό μας.

Εκδηλώσεις

Πολιτιστικές Δράσεις και Προγράμματα για Παιδιά και Εφήβους (έως 18 ετών), του Αναγνωστηρίου Αγιάσου

Το Αναγνωστήριο Αγιάσου σε συνεργασία με τον κοινωνικό φορέα Visit Agiasos ,το Γυμνάσιο και Λύκειο Αγιάσου, υλοποιούν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Διαπλέκοντας μουσικές και ήχους του χθες και του σήμερα: Μουσειολογικές και μουσικές εξερευνήσεις με αφορμή τη μουσική παράδοση της Λέσβου», το οποίο έχει την αιγίδα και τη χρηματοδότηση  του Υπουργείου Πολιτισμού.

Τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου σε Αθήνα και Κόρινθο

Το διήμερο 6 και 7 Απριλίου 2024 τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου Αγιάσου θα βρεθούν στην Αθήνα και στην Κόρινθο για δύο πολύ σημαντικές εκδηλώσεις.

Τα Σαντούρια και τα Μπουζούκια σε Φιλανθρωπική εκδήλωση

Τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023, στις 9μμ, στην πλατεία Παρακοίλων. 

Διαβούλευση - Γενική Συνέλευση για τροποποίηση καταστατικού του Αναγνωστηρίου Αγιάσου

Το Δ.Σ του Αναγνωστηρίου Αγιάσου θέτει σε διαβούλευση πρόταση τροποποίησης του καταστατικού του και συγκαλεί Γενική Συνέλευση των Μελών του 

Welcome to Αναγνωστήριο Αγιάσου "Η Ανάπτυξη"

No front page content has been created yet.

Τμήματα

Μουσικά

Η Παραδοσιακή Κομπανία του Αναγνωστηρίου, δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 1996.

Θεατρικά

Το ερασιτεχνικό θέατρο έχει μακρόχρονη παράδοση στην Αγιάσο.

Χορευτικά

Το χορευτικό του Αναγνωστηρίου οργανώθηκε στην τωρινή του μορφή