Η χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή του Αναγνωστηρίου

Έγινε χτες το απόγευμα (5 μ.μ. - 7 μ.μ.) η παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή του Αναγνωστηρίου στη Σκηνή του Θεάτρου του. Συμμετείχαν δεκάδες παιδιών, του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου, που στελεχώνουν τα παιδικά τμήματα εικαστικών, θεάτρου και χορού του Πνευματικού μας Κέντρου.

Τα παιδιά, αλλά και οι γονείς τους, χάρηκαν ένα όμορφο απόγευμα με πολλή μουσική, κεράσματα και διασκεδαστικά παιχνίδια. Η εκδήλωση είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού μαζεύτηκε κι ένα χρηματικό ποσό που θα διατεθεί για την αγορά τροφίμων, τα οποία θα μαγειρευτούν και θα μοιραστούν σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Την οργανωτική επιμέλεια της εκδήλωσης είχαν οι αδερφές Κατερίνα και Μυρσίνη Κουτσκουδή-Βουρλή, υπεύθυνες του Εικαστικού Τμήματος του Αναγνωστηρίου.

Με την ευκαιρία αυτή, ευχόμαστε καλές γιορτές και καλή χρονιά στα μέλη και τους φίλους του Αναγνωστηρίου και σ’ όλο τον κόσμο. Ο νέος χρόνος να μας φέρει υγεία, ειρήνη, χαρά, ευόδωση των στόχων και των προσδοκιών μας. Να είναι και ο χρόνος που θα ξεκινήσουν επιτέλους οι εργασίες ανακατασκευής του Θεάτρου μας.

Φωτογραφίες