3-25 Αυγούστου 2018 δυο εκθέσεις στο Φουαγιέ του Αναγνωστηρίου

Το Αναγνωστήριο Αγιάσου "Η Ανάπτυξη" 18 μήνες μετά τη μεγάλη θεομηνία που έπληξε τις εγκαταστάσεις του και διέλυσε τη σκεπή και την αίθουσα του κινηματοθεάτρου του συνεχίζει με πείσμα και  ομοψυχία τις προσπάθειες για αποκατάσταση του θεάτρου καθώς και τις πολλές και ποικίλες δραστηριότητες του. Το φετινό καλοκαίρι το τμήμα Σαντουριών και τα χορευτικά τμήματα συμμετέχουν σε πλήθος εκδηλώσεων πλαισιώνοντας εκδηλώσεις πολιτιστικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα πολλών συλλόγων του νησιού μας.

Για  το επόμενο διάστημα προγραμματίζουμε μια μεγάλη έκθεση Λεσβίων εικαστικών και Φίλων του Αναγνωστηρίου, οι οποίοι δώρισαν τα έργα τους με σκοπό να εκτεθούν και να πωληθούν για ενίσχυση του δοκιμαζόμενου Αναγνωστηρίου. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο φουαγιέ του θεάτρου μας από τις 3 έως τις 25 Αυγούστου. Συμμετέχουν οι παρακάτω: Στρατής Αθηναίος, Αλέξανδρος Βακιρτζής, Βανιώ, Χαράλαμπος Βερυβάκης, Γρηγόρης Γλιγλής, Αντώνης Γκίκας, Καίτη Δημητρίου, Νίκη Ελευθεριάδη, Κώστας Ζιαμπάρας, Θέλξη Θεοχάρη, Ανδρόνικος Θεοχαρίδης,  Γιώργος Καζάζης, Γιώργος Κακαδέλης,  Γιώργος Κακαρώνης, Δημήτρης Καλατζάκης, Μαρία Καλλιπολίτη, Δημήτρης Καραπιπέρης, Κώστας Μανιατόπουλος, Βασίλης Ραϊστέλης, Δημήτρης Ταλιάνης, Στρατής Τσουλέλλης, Ευγενία Φιλιού, Ιωσήφ Χατζηπαυλής και άλλοι αφού συνεχώς δεχόμαστε και νέες δωρεές.

Η  οργανωτική επιμέλεια της έκθεσης είναι του Παναγιώτη Σκορδά και η εικαστική της παρουσίαση είναι του Δημήτρη Καραπιπέρη.

Στη δεύτερη αίθουσα του φουαγιέ θα παρουσιαστεί η έκθεση κόμικς και λαϊκών περιοδικών 1940-1990 από τη συλλογή του Παναγιώτη Σκορδά,  με την επιμέλεια της Βαγγελιώς Τζαφέρη.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά, 10-2 και 6:30-10:30μμ

Φωτογραφίες