Γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

Η Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου και το Αναγνωστήριο Αγιάσου (με τα Σαντούρια του και το Χορευτικό Ενηλίκων) συμμετέχουν στις εκδηλώσεις γιορτασμού της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη που οργανώνονται από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης στην Πλατεία Σαπφούς Μυτιλήνης το Σάββατο 26 Μαΐου 2018 στις 6:30΄ μμ.

Για τη μεταφορά των μουσικών και των χορευτών μας από Αγιάσο στη Μυτιλήνη μετ’ επιστροφής θα υπάρχει πούλμαν 50 θέσεων που θα ξεκινήσει από το Ηρώο Πεσόντων Αγιάσου το προσεχές Σάββατο στις 6:30΄ μμ.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου των διοργανωτών έχεις ως εξής:

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη (14 Ιουνίου), που τη φετινή χρονιά γιορτάζεται στη χώρα μας, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης, επιλέχθηκε μαζί με άλλους 11 Συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών άλλων πόλεων της χώρας για να συμμετάσχει με διάφορα δρώμενα.

Κάθε πόλη, από τις 12 που επιλέχθηκαν, θα πραγματοποιήσει τις δράσεις της σε διαφορετικό χρονικό διάστημα.

Στην πόλη της Μυτιλήνης τα εορταστικά δρώμενα θα λάβουν χώρα, το Σάββατο 26 Μαΐου 2018 στην Πλατεία Σαπφούς και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

6:30 Σκυταλοδρομία από αθλητές του TAEKWONDO Α.Σ. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, με διαδρομή: Πλατεία Σαπφούς – Δικαστήριο – ΙΚΑ – Αγορά – Πλατεία Κυπρίων Πατριωτών – Πάρκο Καραπαναγιώτη – Ναυτικός Όμιλος – Πλατεία Σαπφούς.

  • Χαιρετισμοί
  • Χορευτικά από Αγιάσο και Μεσότοπο και μουσική από τα Σαντούρια Αναγνωστηρίου Αγιάσου
  • Συναυλία από το συγκρότημα ΕΦΑΠΑΞ

Την εκδήλωση θα πλαισιώνουν στο λιμάνι Μυτιλήνης ιστιοπλοϊκά του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Μυτιλήνης.

Δημιουργία graffiti στο αντλιοστάσιο της πλατείας Σαπφούς από μέλη της “POLIANA”, που θα ζωγραφίσουν θέμα σχετικό με την Εθελοντική Αιμοδοσία.
Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης θα είναι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Με εκτίμηση το Δ.Σ του Συλλόγου

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Φωτογραφίες