Έναρξη μαθημάτων περιόδου 2020-2021 / Εγγραφές

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟΥ ΑΓΙΑΣΟΥ

Το Αναγνωστήριο Αγιάσου ανακοινώνει ότι θα λειτουργήσει τα διάφορα Τμήματά του για την περίοδο 2020-2021, μεριμνώντας για την τήρηση όλων των ενδεικνυόμενων μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από την επόμενη βδομάδα (οι δάσκαλοι θα ενημερώσουν τα παιδιά, όταν αυτά θα πάνε να εγγραφούν). Οι εγγραφές θα γίνουν αυτή τη βδομάδα, τις παρακάτω μέρες και ώρες:

  1. ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Το προσεχές Σάββατο, 10/10/2020, στα παρασκήνια του Θεάτρου του Αναγνωστηρίου, στις 3:00 μ.μ. θα εγγραφούν τα παιδιά της Α΄ και της Β΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου, στις 3:30 μ.μ. τα παιδιά της Γ΄ και της Δ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου, στις 4:00 μ.μ. τα παιδιά της Ε΄ και της ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου, στις 4:30 μ.μ. οι έφηβοι και στις 5:00 μ.μ. οι ενήλικες (διδάσκων ο Θύμιος Σαραντίδης).

ΤΜΗΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ

Οι εγγραφές θα γίνουν το προσεχές Σάββατο, 10/10/2020, στις 11:00 π.μ. στη Βιβλιοθήκη  του Αναγνωστηρίου (διδάσκουσες η Μυρσίνη και η Κατερίνα Κουτσκουδή-Βουρλή). Θα διδάσκονται ζωγραφική και χειροτεχνία-κατασκευές σε παιδιά του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου.

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Οι εγγραφές θα γίνουν την προσεχή Τρίτη, 6/10/2020, στις 4:30 μ.μ. στα παρασκήνια του Θεάτρου του Αναγνωστηρίου (διδάσκουσα η Στρατούλα Χιώτη).

  1. ΤΜΗΜΑ ΚΙΘΑΡΑΣ

Από φέτος θα λειτουργήσει τμήμα κιθάρας (κλασικής και ηλεκτρικής) με δάσκαλο τον καθηγητή Μουσικής Ηλία Κεχρινιώτη (τα μαθήματα μπορούν να γίνονται καθημερινές και Σαββατοκύριακο). Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 697 663 4053 (Παναγιώτης Σκορδάς, υπεύθυνος μουσικού τμήματος).

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή για να οργανωθεί το συντομότερο δυνατό η λειτουργία των διαφόρων τμημάτων.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟΥ ΑΓΙΑΣΟΥ