Τα παραδοσιακά κάλαντα του Αναγνωστηρίου

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ ΑΓΙΑΣΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Την Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2021, το Μουσικό Τμήμα του Αναγνωστηρίου Αγιάσου με σαντούρια και μπουζούκια βρέθηκε στη Γενική Γραμματεία του  Υπουργείου Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και έπαιξε για την πολιτική ηγεσία και τους υπαλλήλους κάλαντα και παραδοσιακούς σκοπούς και τραγούδια. Ο Γενικός Γραμματέας κ. Μανώλης  Κουτουλάκης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το Αναγνωστήριο Αγιάσου και την προσφορά του στον πολιτισμό του νησιού, έδωσε πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του Μουσικού τμήματος και στον δάσκαλό τους και τόνισε ότι το 2022 θα είναι μια χρονιά με θετικές εξελίξεις στο θέμα της στέγης του θεάτρου του Αναγνωστηρίου.

Στη συνέχεια το Μουσικό Τμήμα  πήγε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου και έπαιξε κάλαντα και παραδοσιακούς σκοπούς στον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου κ. Κώστα Μουτζούρη, στους συνεργάτες του και σε υπαλλήλους της Περιφέρειας.

Συμμετείχαν τα παιδιά Σοφία Σκορδά, Στέλιος Σκορδάς, Κωνσταντίνα Τσέλα, Αργυρώ Χατζηπαναγιώτη, Γιάννης Κοντής, Βασίλης Αμπουλός, Μάγδα Φραντζή, ο δάσκαλος Κώστας Ζαφειρίου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Κλεάνθης Κορομηλάς και τα μέλη Τούλα Μακρέλλη και Παναγιώτης Σκορδάς.

 

ΑΓΙΑΣΟΣ, 24/12/2021

Φωτογραφίες